PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

26 de febr. 2013

3 - Què se n'ha fet de.... en Fisher Stevens?

On ha anat a parar el científic Ben Jabituya?
Tot i no haver parat de treballar, degut al seu físic tant "normal", segur que no som conscients d'on ha anat a parar el creador del tant entranyable Nº 5 de la pel·lícula Cortocircuito.

La tercera edició de "Què se n'ha fet de..." la dediquem a saber en quins treballs ha participat aquest actor, sobretot en la seva faceta de director, ja que, ha dirigit un dels videoclips que s'ha estrenat en les ultimes setmanes. Al final d'aquest escrit veuràs de quin es tracta.

Amb només 5 anyets, en Fisher Stevens ja es posava davant d'una camera per a una serie de TV.
Quinze anys més tard, ja als inicis dels meravellos 80's, va començar a treballar com a actor secundari... i no ha parat de fer-ho encara!!

Tot i que es podria dir que el paper més famós que ha tingut és el del científic indi que veu com un robot de la seva creació cobra vida a la mítica pel·lícula , de la que es rumoreja un possible remake, Cortocircuito (John Badham, 1986).

A la dècada dels 80's, a més de les dues pel·lícules sobre les aventures del robot, va treballar a:

· The Flamingo Kid (Garry Marshall, 1984), amb en Matt Dillon
· Noches de Broadway (Howard Brookner, 1989), musical amb Madonna, Rutger Hauer o Randy Quaid
· Colombo, la famosa serie amb l'immens, entranyable i inolvidable Peter Falk. 

Als 90's, va actuar a pel·lícules sobretot a la primera meitat, deixant la segona meitat per intervenir a series com Homicidio, Ley y Orden o la famosíssima Friends. Tot i la diversitat de papers, cap va superar la fama que va obtenir amb el personatge del científic Ben Jabituya. D'aquests anys, es poden destacar intervencions a pel·lícules com:

· El misterio Von Bulow (Barbet Schroeder, 1990), amb Jeremy Irons i Glenn Close
· Ella siempre dice sí (Jerry Rees, 1991), amb Kim Basinger, Alec Baldwin i Elizabeth Shue
· Ciudadano Bob Roberts (Tim Robbins, 1992), amb Tim Robbins i l'Alan Rickman
· Héroe por accidente (Stephen Frears, 1992), amb Dustin Hoffman, Geena Davis i l'Andy Garcia
· Super Mario Bros. (Annabel Jankel/Rocky Morton, 1993), amb Dennis Hopper, Bob Hoskins i en John Leguizamo
· Sólo tú (Norman Jewison, 1994), amb Robert Downey, Jr i Marisa Tomei

El canvi de mil·leni tampoc va suposar cap canvi en les seves interpretacions. A les intervencions en series com Ley y Orden, Numb3rs, Medium, Frasier o l'arxiconegudíssima Perdidos s'afegeixen participacions en pel·lícules de poca tirada.
Dels films de la época es poden destacar dos de força coneguts:

· Todo lo demás (Woody Allen, 2003), amb Woody Allen, Christina Ricci i en Jason Biggs
· Despierto (Joby Harold, 2007), amb Jessica Alba i Hayden Christensen.

El poc que portem de la segona dècada d'aquest nou mil·leni ha donat força feina en Fisher Stevens pel que fa a la TV, participant a series força conegudes com Ley y Orden, El mentalista, Californication, Daños y perjuicios i Perdidos.
De la mitja dotzena de pel·lícules en les que ha participat en aquest ultims tres anys, es podria destacar només La cazarrecompensas (Julie Ann Robinson, 2012), amb Katherine Heigl, John Leguizamo i una de les poques actrius que ens queden de l'època daurada de Hollywood: Debbie Reynolds, protagonista de Cantando bajo la lluvia (Stanley Donen/Gene Kelly, 1952) i mare de Carrie Fisher (la mítica Princesa Leia de la nissaga Star Wars).

Tot això ha estat el que ha fet com a actor. Ja s'ha dit al començament que aquest home no havia parat d'actuar. Però, paral·lelament, també ha fet alguna cosa com a director.
Al 1995 va començar amb el seu primer curtmetratge, per rodar la seva primera pel·lícula al 2002, sense tenir gaire èxit.
El que sí s'ha de comentar és que va dirigir a tot un Al Pacino, acompanyat d'en Christopher Walken a Tipos legales (2012), on la banda sonora tenía uns quants temes de la grandissima banda de New Jersey, Bon Jovi.

Aquest fet va propiciar que la banda li proposés ser director del seu últim videoclip que havien d'estrenar en breu.
Doncs si... efectivament... el senyor Fisher Stevens, el científic de la pel·lícula Cortocircuito, és el senyor que ha dirigit el videoclip del ultim single que han trets els americans: "Because we can".

Aqui us deixem l'esmentat videoclip i el seu making of per a que veieu que no us hem enganyat.




I ja per acabar, us deixem una foto del senyor Stevens a l'actualitat, als seus 49 anyets.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada