PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

11 de març 2013

4 - Què se n'ha fet de.... en Judd Nelson? (El Club de los Cinco, episodi 1)

Judd Nelson, Emilio Estevez, Ally Sheedy, Molly Ringwald y Anthony Michael Hall en 'El Club de los Cinco' (1985), de John Hughes.




On ha anat a parar el macarra John Bender?

El club de los cinco es una pel·lícula que ha vist tot infant i adolescent de la dècada dels 80's.
La història d'aquests cinc nois que, per un motiu o per un àltre, acaben castigats un dissabte a l'institut, es va convertir en un referent per a molts joves de l'epoca i en un mirall per formar moltes de les personalitats que encara estaven per definir.
Per la grandesa dels seus personatges, per englobar en un mateix film totes les grans i diferents personalitats que corrien per les venes de tot el jovent que va gaudir dels creatius 80's, i per ser una mostra més d'un cine familiar, amb missatge, amb dosis d'il·lusió, humor, aventures i...amor, creiem que El club de los cinco es mereix que, durant tota aquesta setmana, diàriament, fem una entrega de "Què se n'ha fet de..." de cada un dels seus cinc personatges principals.

I per començar, parlarem del personatge rebel del grup, John Bender, un personatge que amagava un bon cor sota aquella capa de rebeldia i agressivitat.

A l'època dels 80's, en Judd Nelson, el més gran de tots els protagonistes del 'club', va encadenar diverses pel·lícules on alternava persontages estudiants d'institut i/o de facultat.
Degut al seu aspecte, la majòria dels personatges eren de tipus rebel o macarra.
Va tenir la sort de participar a tres pel·lícules que li donarien molta fama, de les que, les dues últimes van ser un clar referent generacional: Golfo de alquiler (Dorian Walker, 1984), El club de los cinco (John Hughes, 1985), amb Emilio Estévez, Molly Ringwald, Anthony Michael Hall i Ally Sheedy, i St. Elmo, punto de encuentro (Joel Schumacher, 1985), amb Emilio Estévez, Rob Lowe, Demi Moore, Andie MacDowell, Andrew McCarthy i Ally Sheedy. 
També va tenir alguna aparició a una serie que marcaria també escola: Luz de Luna.

Als 90's, malgrat no parar de treballar, ho va fer en pel·lícules que no van tenir gaire èxit.
Les pel·lícules a destacar d'aquesta dècada són: New Jack City (Mario Van Peebles, 1991), amb Mario Van Peebles, Wesley Snipes i Ice-T, i Cabezas huecas (Michael Lehmann, 1994), amb Steve Buscemi, Brendan Fraser i Adam Sandler.
La serie en la que va apareixer durant força temps va ser: De repente, Susan.

Amb el canvi de mil·leni va tenir molta feina, però va ser en pel·lícules molt dolentes o en telefilms que no aportaven cap qualitat al seu curriculum, destacant només la intervenció a: Jay y Bob el Silencioso contratacan (Kevin Smith, 2001).
Pel que fa a les series, va intervenir en les diferents versions de C.S.I. i a l'entretinguda serie Las Vegas.

Del 2010 en endavant, ha seguit treballant, però sense poder destacar cap pel·lícula, havent rodat el seu ultim film el desembre del 2012.
L'unica cosa que es pot comentar és l'intervenció a la serie Dos hombres y medio.  

I ja per acabar, us deixem una foto d'en Judd Nelson a l'actualitat, als seus 54 anyets.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada