PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

14 de març 2013

7 - Què se n'ha fet de.... l'Anthony Michael Hall? (El Club de los Cinco, episodi 4)


Judd Nelson, Emilio Estevez, Ally Sheedy, Molly Ringwald y Anthony Michael Hall en 'El Club de los Cinco' (1985), de John Hughes.



On ha anat a parar en Brian Johnson?

Tal i com venim fent des del dilluns, publiquem una nova entrega dedicada a un dels actors de la mítica pel·lícula El club de los cinco.

Avui l'escollit és el personatge del "empollón" de la classe que, tot i tenir el mateix nom que el cantant dels AC/DC, no destacava gaire per la seva vida social.
Castigat a classe per amagar una pistola a la seva guixeta (la pressió familiar amb les notes era massa gran) va passar un dia amb quatre "desconeguts" que li farien canviar el concepte que tenía del seu món.

Igual que tot els seus companys de la pel·lícula, l'Anthony Michael Hall ha treballat força, però no es pot ben dir que sigui amb gaire èxit.
El que si sembla és que, vist com han acabat els companys, potser és el que ha tingut més èxit de tots, després de l'Emilio Estevez.

Tal i com feien la majoria dels seus companys, es posava davant la càmara sent molt jovenet, amb només 12 anys, arribant-li la fama gràcies a les pel·lícules dirigides pel gran John Hughes, com El club de los cinco.
D'aquella època es poden destacar els següents films:

· Dieciseis velas (John Hughes, 1984), amb Molly Ringwald i John Cusack.
· El club de los cinco (John Hughes, 1985), amb Molly Ringwald, Judd Nelson, Emilio Estevez i Ally Sheedy.
· La mujer explosiva (John Hughes, 1985), amb Kelly LeBrock, Bill Paxton i Robert Downey, Jr.. 
· Johnny Superstar (Bud S. Smith, 1988), amb Robert Downey, Jr. i Uma Thurman.

Els anys 90's van ser dedicats especialment a les intervencions a la petita pantalla, però va col·laborar en dues pel·lícules molt notables: Eduardo Manostijeras (Tim Burton, 1990), amb  Johnny Depp, Winona Ryder i un genial Vincent Price, en la que va ser la seva última aparició en una pel·lícula), i Seis grados de separación (Fred Schepisi, 1993), amb Will Smith, Donald Sutherland, Ian McKellen i Heather Graham.

Al 1994, va atrevir-se a passar al darrere de les càmeres amb Hail Caesar, actuant al film amb Samuel L. Jackson i els seus amics Robert Downey, Jr. i Judd Nelson. En aquesta pel·lícula també es va engrescar a escriure i cantar un dels temes que apareixen: "Love is".
També resulta interessant la seva interpretació de Bill Gates al telefilm Piratas de Silicon Valley (Martyn Burke, 1999).


Pel que fa a les series, va intervenir a un munt d'elles com, per exemple, Historias de la Cripta, Policías de Nueva York, Se ha escrito un crimen o Diagnóstico asesinato.
Incomprensiblement, moltes de les series on va participar eren en un entorn de misteri i terror, cosa que potser va incentivar el que, anys més tard, obtingués el paper protagonista en el que es, sense dubte, el paper més important de la seva trajectòria a la petita pantalla... que desvetllem més endavant!!


I arriba el 2000. Amb el nou mil·leni arriben més pel·lícules, però que no valen gaire, i arriben més intervencions a telefilms i a series.
De tot això s'ha de destacar el telefilm Hysteria: The Def Leppard story (Robert Mandel, 2001), sobre els primers anys de la banda de hard rock, on interpretava a... Robert "Mutt" Lange!!, i la pel·lícula El caballero oscuro (Christopher Nolan, 2008), amb Christian Bale, Morgan Freeman, Heath Ledger, Michael Caine i Gary Oldman.
Pel que fa a les series, hem de recordar el que ja comentàvem abans. Per un motiu o un alter, va tenir moltes intervencions en series de misteri i terro al llarg dels 90's. Això segurament va propiciar que fos una gran opció per protagonitzar la que va ser la seva intervenció més exitosa a la petita pantalla: el protagonista de la serie La zona muerta, inspirada en l'obra del gran escriptor de misteri Stephen King.

Passada la primera decada dels 2000, no ha fet molta feina important, intervenint en alguna pel·lícula que s'ha estrenat sense gairebé èxit, i en alguna serie, com C.S.I. Miami.

Aqui teniu una foto del senyor Anthony Michael Hall als seus 44 anyets.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada