PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

15 de març 2013

8 - Què se n'ha fet de.... l'Ally Sheedy? (El Club de los Cinco, episodi 5)


Judd Nelson, Emilio Estevez, Ally Sheedy, Molly Ringwald y Anthony Michael Hall en 'El Club de los Cinco' (1985), de John Hughes.

















On ha anat a parar l'Allison Reynolds?

Amb aquesta entrega acabem la setmana dedicada a una de les pel·lícules que més han marcat a la generació que ha crescut a la dècada dels 80's: El club de los cinco.

El personatge que faltava era el de la misteriosa noia que no para de mentir, d'invertar-se històries i mai obeeix les normes. Una noia que no para de liar-la ja que és ignorada a casa seva.

Esperem que us hagi agradat aquest viatge que hem fet durant aquesta setmana. En breu tindreu més entregues de "Què se n'ha fet de..." per continuar recordant actors que avui dia estan "oblidats".

L'Ally Sheedy també és una actriu que ha treballat força des de que al 1981, amb 19 anyets, es va posar davant d'una càmera per participar en la seva primera serie.
Però no va ser fins al 1983, amb Juegos de Guerra, quan va tenir una mica d'èxit, cosa que va explotar amb pel·lícules com El club de los cinco.o St. Elmo, punto de encuentro.
A l'època dels 80's va treballar força i en pel·lícules destacables. D'aquella època es pot parlar de:

· Juegos de Guerra (John Badham, 1983), amb Matthew Broderick i Dabney Coleman.
· Oxford Blues (Robert Boris, 1984), amb Rob Lowe i Cary Elwes.
· El club de los cinco (John Hughes, 1985), amb Molly Ringwald, Judd Nelson, Emilio Estevez i Anthony Michael Hall.
· St. Elmo, punto de encuentro (Joel Schumacher, 1985), amb Judd Nelson, Rob Lowe, Demi Moore, Andie MacDowell, Andrew McCarthy i Emilio Estevez. 
· Cortocircuito (John Badham, 1986), amb Steve Guttenberg i Fisher Stevens.

A la dècada dels 90's va treballar en moltes series, telefilms i pel·lícules, però no van ser de gaire èxit, destacant només les següents: Boda pasada por agua (Alan Alda, 1990), amb  Alan Alda, Catherine O'Hara, Joe Pesci, Molly Ringwald, Burt Young i Anthony LaPaglia, Yo, tú y mama (Chris Columbus, 1991), amb John CandyMacaulay Culkin, James Belushi i els veterans Anthony Quinn i Mauren O'Hara, i Solo en casa 2: Perdido en Nueva York (Chris Columbus, 1992), amb Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern i Catherine O'Hara.

En la primera dècada dels 2000, va seguir treballant en pel·lícules i telefilms que no van tenir gens d'èxit, i va participar en series com, per exemple, C.S.I. o Kyle XY.

A partir del 2010, la tònica ha sigut la mateixa: algunes pel·lícules, alguns telefilms i alguna serie, però res d'interessant.

Aqui teniu una foto de l'Ally Sheedy als seus 50 anyets.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada