PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

12 de març 2013

5 - Què se n'ha fet de.... la Molly Ringwald? (El Club de los Cinco, episodi 2)

Judd Nelson, Emilio Estevez, Ally Sheedy, Molly Ringwald y Anthony Michael Hall en 'El Club de los Cinco' (1985), de John Hughes.




On ha anat a parar la pijeta Claire Standish?

Això es deuen preguntar molts/es dels que van veure El club de los cinco.
Com sabeu, aquesta setmana fem una entrega diària a cada un dels actors de la mítica pel·lícula, ja que, com deiem ahir, va ser una pel·lícula que va quedar gravada en tota una generació.

Doncs, després de parlar del macarra del grupet, continuem amb la nena consentida castigada a estar amb quatre desconeguts més per haver fet campana per anar...de compres!!
Evidentment, no era un personatge tan superficial i amagava uns sentiments més profunds.

Si hi va haver una reina al cine familiar dels 80's (o una d'elles), va ser Molly Ringwald. No per que fes moltes pel·lícules, que en va fer unes quantes, sino perque van ser pel·lícules que van enganxar a tot el jovent d'aquella època i que, igual que ens passa als dos 'tarats' que fem el Cops de Rock, recorden amb un dolç somriure a la cara.
A més, amb cada pel·lícula anava afiançant un estil de vestir, de pentinat i d'actitud que moltes noies de l'època van fer seu.

Començarem dient que amb només 12 anyets ja va començar a posar-se davant d'una càmera per participar a la mítica serie Arnold.
I dos anys més tard, ja va saltar a la gran pantalla. Ho va fer amb pel·lícules que no van tenir gaire exit fins que van arribar el títol que li van donar la fama: El club de los cinco. 
D'aquella època, es destaquen les pel·lícules: 

· Dieciseis velas (John Hughes, 1984), amb Anthony Michael Hall i John Cusack.
· El club de los cinco (John Hughes, 1985), amb Emilio Estévez, Judd Nelson, Anthony Michael Hall i Ally Sheedy.
· La chica de rosa (Howard Deutch, 1986), amb Andrew McCarthy, James Spader i Jon Cryer. 
· El cazachicas (James Toback, 1987), amb Robert Downey, Jr., Dennis Hopper, Danny Aiello i Harvey Keitel.
· Jóvenes ardientes (David Anspaugh, 1988), de nou amb Andrew McCarthy i amb Ben Stiller i Viggo Mortensen.

Als 90's, l'actriu, cantant i també ballarina no va tenir gaire exit amb les pel·lícules que va fer, destacant només dues: Boda pasada por agua (Alan Alda, 1990), amb Alan Alda, Joe Pesci, Ally Sheedy i Catherine O'Hara (la mare de Solo en casa), i Secuestrando a la Sra. Tingle (Kevin Williamson, 1999), amb Helen Mirren, Katie Holmes i Vivica A. Fox (una de les assassines de Kill Bill).


A partir del 2000, el llistat de pel·lícules va afluixar i, la veritat, és que només en podem destacar: No es otra estúpida película americana (Joel Gallen, 2001), amb Chris Evans, Randy Quaid, Mr. T i Paul Gleason (que fa del director Richard Vernon, mateix personatge que va fer a El club de los cinco) i Las maletas de Tulse Luper (Peter Greenaway, 2003), amb el nostre Jordi Mollà.
Pel que fa a les series, va intervenir en algun capítol de Médium i, des del 2008 fins a dia d'avui, està a una serie que no és coneguda aqui: Vida secreta de una adolescente.

Es rumoreja que, en el seu moment, va rebutjar els papers principals de pel·lícules com Pretty Woman, Ghost i Cuando Harry encontró a Sally. Si això és cert, segur que es deu haver estirat dels cabells més d'una vegada!!
Com fem sempre, us deixem una foto de la Molly Ringwald amb els seus 45 anyets molt ben portats.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada